Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bootcamp in Alkmaar

Details over dit uitje
Bootcamp in Alkmaar

Wilt u zich fit voelen of de conditie testen? Bij het Bootcamp event van Alkmaar Events zorgen we er voor dat u de nodige calorieën verbrandt.

Natuurlijk geheel in uw eigen tempo, maar wel lekker in de buitenlucht!

Heeft u zin in een sportieve uitspatting in Alkmaar? Reserveer dit actieve uitje als u genoeg heeft van dat luie gedoe en met uw vrienden of collega’s doelgericht wilt sporten!

Het concept van deze Bootcamp is afgekeken van de Amerikaanse mariniers. Deze work-out zorgt ervoor dat u cardio-vaculair en spierversterkend te werk gaat, alles op basis van uw eigen lichaamsgewicht.

Na een warming-up samen met onze uit de kluiten gewassen begeleiders gaat u zelf aan de slag met de diverse oefeningen. Zij houden u tegen als u net even te hard wilt gaan of moedigen u aan als u even een steuntje in de rug nodig heeft!

Reserveer Bootcamp van Actief Events en maak van uw uitje met familie, collega’s of vrienden een gezellige sportieve ochtend of middag!

Optioneel kunnen wij aansluitend voor u ook een lunch of diner verzorgen! Want honger krijgt u hier zeker van! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele bootcamp trainer
  • Op locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan