Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magic Dinnershow in Alkmaar

Details over dit uitje
Magic Dinnershow in Alkmaar

Alkmaar Events nodigt u uit voor een Magic Dinnershow  bij een geselecteerd restaurant, waar u geniet van een overheerlijk menu en een magische tovershow.

Naast dat er in de keuken wonderen gebeuren, met de heerlijkste culinaire verrassingen, zult u ook versteld staan van de sterke staaltjes magie en comedy die zich aan uw tafel zullen afspelen!

Speciaal voor deze avond hebben wij een goochelaar / tovenaar / stand-up comedian van wereldfaam voor u geëngageerd. Terwijl u zit te genieten van alle culinaire heerlijkheden, zult u van de ene verbazing in de andere vallen en zult u versteld staan van wat u allemaal te zien krijgt!

De impact van de tijdens dit bijzondere diner vertoonde magie zal gigantisch zijn; momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend afgewisseld door lachsalvo’s.

Ons advies; probeer het maar niet allemaal te doorzien, maar geniet!

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Uitgebreid diner
  • Locatie hartje Alkmaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan