8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Dinner Game in Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Escape City Tablet Dinner Game in Alkmaar

’s-Avonds nog even een thriller beleven samen met vrienden of collega’s? Ga voor het spannendste en gezelligste groepsuitje: de Escape City Dinner Game van Alkmaar Events!

Dr. Crypto, het meest intelligente criminele monster van de stad, heeft een aantal gijzelaars verborgen op diverse plaatsen in het centrum. Aan jullie om de gegijzelden aan de hand van sporen en aanwijzingen op de tablet te bevrijden! Spanning én gezelligheid tegelijkertijd, want we laten jullie ondertussen heerlijk dineren in de lekkerste restaurants van de stad!

De Escape City is van A tot Z teambuilding. Door samen te werken moeten jullie binnen de gestelde tijd alle gijzelaars uit de vuige klauwen van Dr. Crypto zien te bevrijden. Met behulp van een tablet kan je de route bepalen en ontvang je tips om jullie team op het goede spoor te zetten. De klok tikt….de avond valt. De schaarse straatverlichting maakt jullie zoektocht extra spannend. Van de politie hebben jullie een zak geld meegekregen om, als alles tegenzit, de gijzelaars alsnog vrij te kopen.

Na het voorgerecht worden jullie ontvangen door onze enthousiaste begeleider die alle spelregels en het doel van deze City Game haarfijn uit gaat leggen. De zoektocht gaat beginnen! Elke straathoek brengt jullie dichterbij de gijzelaars en bij het volgende restaurant! Tijdens het dessert wordt het winnende team bekend gemaakt, die uiteindelijk met de felbegeerde hoofdprijs naar huis zullen gaan!

Programma-indicatie:

18.00 -19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Escape City Tablet Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Escape City Tablet Game deel 2
22.00 - 23.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan