Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Diner in Alkmaar

Details over dit uitje
Speurtocht Diner in Alkmaar

Alkmaar Events biedt nu een heerlijke Speurtocht Diner aan. Onze begeleider neemt u tijdens de tocht mee langs alle leuke plekjes van de stad. Er is veel te bekijken zoals onder andere leuke straatjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen,  rustieke pleintjes en gezellige kroegjes.

Wat? We nemen u helemaal niet mee, dat zou te gemakkelijk zijn! Daarbij komt nog dat wij u dan moeten vertellen wat wij leuk vinden om te bekijken, terwijl u dat veel beter zelf kunt bepalen.

Nee, wij van Alkmaar Events weten iets beters; we hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zèlf op ontdekking gaat! U krijgt van ons een boekje met opdrachten en een routebeschrijving mee. Maar eerst natuurlijk lekker aanschuiven voor het voorgerecht.
U puzzelt zichzelf door het leukste gedeelte van de stad, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, tijdens deze speurtocht gaat u met alle teams lekker het hoofdgerecht nuttigen. En denk erom; vraag de antwoorden bij het andere team(s) op! Alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd!

We eindigen gezellig bij het laatste restaurant waar we gezamenlijk het dessert nuttigen en eindigen met een spectaculaire prijsuitreiking. En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan