Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Alkmaar

Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Game in Alkmaar

Op zoek naar een spectaculaire virtuele game in het centrum van Alkmaar? Stop met zoeken en beleef het meest spannende uitje van Alkmaar Events!
De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team wordt voorzien van een tablet, een plattegrond en een handleiding. In anderhalf uur tijd dienen jullie zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier moet je er achter zien te komen wie de moord heeft gepleegd en welk wapen daarvoor gebruikt is. Wie heeft de grootste ‘speurneus’?

Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team krijgt het voor elkaar de meest realistische ‘crime scene’ te creëren en  welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Kronen jullie je tot hét detective-team van de dag? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars bekend gemaakt! Veel speur-plezier!

Inclusief
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan