Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz in Alkmaar

Details over dit uitje
Pubquiz in Alkmaar

Van Heerenveen tot Maastricht en van Brugge tot Enschede, de PubQuiz van Alkmaar Events laat iedereen genieten van een uniek quizprograma, een cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, gepresenteerd door een superenthousiaste quizmaster die de avond (of middag) aan elkaar praat. Actuele vragen worden afgewisseld met de mooiste muziekfragmenten waarna we uw kennis over popmuziek eens even flink op de proef stelen.

Alles komt voorbij tijdens deze gezellige PubQuiz, inclusief de laatste actualiteiten. De quiz wordt gespeeld in teams of koppels en u speelt uiteindelijk om de felbegeerde hoofdprijs.
Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om uw groepsuitje tot een doorslaand succes om te toveren!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke locatie in hartje Alkmaar
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan