Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mans Mannenuitje in Alkmaar

Details over dit uitje
Mans Mannenuitje in Alkmaar

Het Manse Mannenuitje van Alkmaar Events in Alkmaar brengt het ultieme vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een stuk dichterbij. Als mannenbroeders komen jullie tijdens dit event ogen en oren te kort. Jullie starten met het buitenprogramma The Hangover en gaan vervolgens aansluitend genieten van een heerlijke High Beer!

The Hangover

Wie heeft de film niet gezien? Ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Verloren tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en knallende koppijn. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

High Beer

Tijdens het napraten over het spel krijgen jullie 4 glazen Heineken bier of 3 glazen speciaal bier met een selectie aan warme en koude bites!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablet per team
  • Prijsje voor het winnende team
  • 1 drankje gedurende prijsuitreiking
  • High beer inclusief 4 glazen Heineken bier of 3 glazen speciaal bier
  • Warme en koude bites
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bekijk al onze gezellige en originele vrijgezellenfeesten in hartje Alkmaar. Elk arrangement is naar wens aan te passen! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan