8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 184 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Expeditie Robinson Indoorbeach in Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Expeditie Robinson Indoorbeach in Alkmaar

Iedereen kent het spannende spelprogramma Expeditie Robinson wel van TV. Maak dit spannende en spectaculaire teambuildings programma nu zelf mee bij Almaar Events.

Teambuilding opdrachten, groepsuitdaging, spanning, sensatie en veel mooie momenten tijdens jullie Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en ontspanning. Onder andere door de variëteit van de proeven kan iedereen meedoen. Jong en oud, sportief en niet sportief.

Na de kennismaking met onze begeleiding en het maken van de teamindeling barst de strijd los.

We starten de proeven waarbij samenwerking, intelligentie, vertrouwen, snelheid en communicatie van essentieel belang zijn. Elke proef vraagt om een andere vaardigheid, zodat de expeditie voor iedereen toegankelijk is.

De opdrachten variëren van uithoudingsproeven tot behendigheidsopdrachten. Welk team weet te overleven op de eilanden?

Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen je deze uitdagende expeditie winnen. Spanning tot aan de finish!

Het gaat om de overlevingsdrang en kijken tot hoever je als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. De kracht van een goede Expeditie Robinson is dat er altijd wel iemand in het team zal uitblinken op één van de verschillende onderdelen.

De ultieme test: durf jij het aan?

De proeven doen een beroep op intelligentie, behendigheid en kracht. Toch is niks van dit alles een garantie op succes; ook het geluk moet aan jullie zijde zijn. De winnaar zou zo maar eens een grote verrassing kunnen zijn…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan