8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Escape City Tablet Game in Alkmaar

Alkmaar Events biedt u de Escape City Game aan in centrum van de stad. Een gloednieuwe virtuele game waarbij u gegijzelde mensen dient te bevrijden van de psychopaat Dr. Crypto. De beste speurneuzen gaan uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis!

Verspreid over het centrum van de stad zitten de gijzelaars achter slot en grendel. Aan jullie de taak als freelance detectives om de juiste codes te achterhalen om deze mensen te bevrijden van deze gek. Samenwerken, snelheid en logisch redeneren is hierbij essentieel.

In teams van 4 tot 6 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Het bevrijden van de opgesloten mensen gaat natuurlijk niet gemakkelijk! Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk aanwijzingen verzamelen. De teams gaan op pad om de virtuele locaties te bezoeken en te ontdekken waar de kamers van de gegijzelden zijn.  Bovendien kunt u door rond te lopen meer informatie verkrijgen. U moet uw hersenen goed laten kraken om de verschillende hints optimaal te gebruiken. Niet alleen via uw tablet worden de hints gegeven, ook op gevels en op straat vindt u tips die gebruikt kunnen worden. Dus blijf goed opletten: u zou zo maar een hint kunnen missen!

Er is door de stad voldoende geld beschikbaar gesteld om de gijzelaars vrij te kopen, maar het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk geld uit te sparen. Als de klok op ´0´ staat worden de mensen die nog steeds vast zitten automatisch vrijgekocht. Het geld wat overblijft is voor u!

Houdt uw team uiteindelijk het meeste geld over? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd!

Wees snel: de klok tikt…

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablet
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Alkmaar Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan