Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Alkmaar

Details over dit uitje
Biking Brunch in Alkmaar

Alkmaar Events heeft een sportieve excursie voor u in Alkmaar. We laten u in de Biking Brunch het beste van de stad, uiteraard met gezellige gids, en daarnaast genieten jullie van een heerlijke brunch!

Onze gids neemt u mee door het centrum van de stad en samen bezoeken we drie uitstekende restaurants van topkwaliteit!

Onderweg komt u van alles te weten over de bekendste monumenten van de kaasstad van het Noorden en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig Frans restaurantje of een andere exquise verrassing is, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het dagelijkse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Drie keer een ander restaurant bezoeken, het fantastische woelige stadsdecor bekijken en een echte ontdekkingstocht volbrengen, de ideale ingredienten voor een leuke dag als u het ons vraagt!

Programma-indicatie:

12.00 – 13.00 Voorgerecht
13.00 – 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 – 15.00 Hoofdgerecht
15.00 – 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 – 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in drie restaurants naar keuze
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan