Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht in Alkmaar

Details over dit uitje
Speurtocht in Alkmaar

Alkmaar op een leuke, speelse manier ontdekken? Dat kan! Alkmaar Events heeft bij haar Speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u – zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. U gaat met vragen en opdrachten op pad en bezoekt zo de leukste en mooiste plekjes van de stad.

Op actieve wijze ontdekt u zo de bijzonderheden en wetenswaardigheden van de mooie oude provinciestad Alkmaar. En let goed op en onthoud wat u ziet, want u krijgt een aantal pittige vragen te beantwoorden en het team met de beste oplossingen wint de hoofdprijs!

Zie op welke wijze de kazen op vrijdagochtend worden aangevoerd, gekeurd en verhandeld worden en bedenk hoe deze onderhandeling eigenlijk heet… Bezoek het Kaasmuseum en let goed op; er zal hier ongetwijfeld een vraag over worden gesteld!

Wandel over de Dijk en langs de Kooltuin, waar ooit het kasteel Torenburg heeft gestaan. Jammer dat er geen bewijzen meer van bestaan, of toch wel…? Zoek het Huis met de Kogel en ontdek het unieke aan de gevel van dit eeuwenoude pand.

Bekijk de karakteristieke Accijnstoren en bezoek het prachtige Wildemanshofje. Kijk goed om u heen sla alles op! Misschien dat u vragen over deze beeldbepalende Alkmaarse bouwwerken krijgt?

De puzzeltocht door Alkmaar geeft u een prachtig beeld van deze mooie stad, haar historie en haar voormalige en huidige bewoners!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Een drankje
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan