Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lapdance in Alkmaar

Details over dit uitje
Workshop Lapdance in Alkmaar

De Workshop Lapdance van Alkmaar Events is voor vrouwen die van een vrijgezellenfeest iets spectaculairs willen maken! Een ondeugende en spannende avond tegemoet gaan? Pak dan maar een stoel en leer de meest verleidelijke trucs!

Wil je eens iets méér dan een kopje thee op de bank en hem die tv eens doen vergeten?

Breng het hoofd van je partner op hol, maak hem helemaal gek met de meest fantastische bewegingen, terwijl hij “relaxed” op een stoel mag blijven zitten!

Tijdens de lapdance workshop leer je verleidelijke poses aan te nemen en sexy bewegingen uit te voeren. Je leert hoe je kunt plagen, en bovenop je toeschouwer kunt zitten op verschillende manieren, hoe je hem uit kunt dagen, en zo een spannende lapdance kunt geven. Aan het eind van de workshop kun je een volledige routine dansen, waar je partner nog regelmatig aan terug zal denken.

Deze workshop is fun, spannend, sensueel, lachwekkend en bovenal héél erg leuk om te doen! Je zelfvertrouwen, je houding en je uitstraling zullen in bijna 2 uur tijd een flinke boost krijgen!

Nog nooit was een workshop zó ondeugend!

Inclusief:
  • Enthousiaste instructrice
  • Zaalhuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan