Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Alkmaar

Details over dit uitje
The Pain Game in Alkmaar

Wij nemen jullie mee voor een paar uur gratis adrenaline met the Pain game van Alkmaar Events! Bereid je voor op zeer uitdagende opdrachten en de bijbehorende lekkere rillingen. Natuurlijk, dit thema is bekend van Tv, maar misschien hoef je niet met je hoofd in een krokodil te kruipen…misschien is er iets te bedenken dat nog spannender is?

The Pain Game is niet alleen ‘Pain’, het is vooral lachen, gieren, brullen. We ontvangen jullie op een mooie locatie in Alkmaar. Bij aanvang wordt jullie groep verdeeld in verschillende teams. Elk team moet een aantal vragen beantwoorden en als jullie deze drie keer fout hebben beantwoord dan staat er een ‘pijnlijke’ uitdaging op het programma! Misschien komt de elektrische vliegenmepper tevoorschijn, moet je een echte ‘leather girl’ tongen of iets mysterieus eten of drinken. No pain, no gain…..

Tussendoor geven we jullie heus wel even de tijd om een drankje te bestellen aan de bar, maar daarna gaan we snel door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan