Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Krav Maga zelfverdediging in Alkmaar

Details over dit uitje
Workshop Krav Maga zelfverdediging in Alkmaar

Verdedig u tegen uw schoonmoeder of baas! In de Workshop Krav Maga van Alkmaar Events leert u hoe u loskomt uit wurggrepen en losse handjes.

Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging, zorgvuldig toegesneden op de huidige agressie van hangjongeren, agressieve schoonmoeders, woedende bazen en andere fijnbesnaarde personen die u in het dagelijks leven spontaan tegenkomt!

Zeer geschikt voor een vrijgezellenparty, of met familie of collega’s, of als bedrijfsuitje om het personeel of de feestgangers vast voor te bereiden op irritante handtastelijkheden en ongewenste intimiteiten!

Uw instructeur leert u hoe u elke aanval kunt afslaan en hoe u soepel uw mannetje staat! U gebruikt uw lichaam en verschillende handige technieken om aanvallen af te wenden!

Wilt u een professionele zelfverdedigingscursus bijwonen zodat u voortaan met nieuw vertrouwen in het leven staat? Reserveer de Krav Maga workshop bij Alkmaar Events voor een uniek bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest en train om elke aanval af te wenden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een flinke dosis zelfvertrouwen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan