Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Alkmaar

Details over dit uitje
Walking Dinner in Alkmaar

Het nadeel van lang tafelen is kramp, maar niet getreurd! Alkmaar Events denkt met u mee en heeft de oplossing: lekker bewegen tijdens het Walking Dinner bedrijfsuitje in Alkmaar.

Bij een Walking Dinner geniet u van iedere gang in een ander restaurant. Dus als uw bord leeg is, gaat u van tafel en gaat u met uw gezelschap en een echte Alkmaarse gids, die u leuke anekdotes over de stad vertelt, wandelend op weg naar het volgende restaurant.

Hierdoor verbrandt u de zojuist opgedane calorieën en komt u dus geen grammetje aan! Klinkt als muziek in de oren, toch?

U ziet tussen de gangen door bijzondere plaatsen als het oude Waagplein en de Grote Kerk, terwijl u rustig aan het verteren bent. Lekker wandelen en kletsen is gezellig, maar denk er om: laat uw diner niet koud worden!

Programma-indicatie:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan