Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schilderachtig Alkmaar

Details over dit uitje
Schilderachtig Alkmaar

Een van de vroegste Hollandse stadsgezichten ooit aan het begin van de 16e eeuw werd geschilderd in en van Alkmaar: het beroemde zevenluik De zeven werken van barmhartigheid van de ‘Meester van Alkmaar’.

Sindsdien werd de pittoreske ‘kaasstad’, haar gebouwen en inwoners verbeeldt in talloze schilderijen, stadsgezichten, portretten en prenten. Die vormen de basis en inspiratie van deze wandeling door de Alkmaarse binnenstad!

Van beroemde topschilders uit de gouden eeuw als Van Everdingen of Van Ruysdael tot het magisch realisme van Charley Toorop in de 20e eeuw. Kijk tijdens deze wandeling van Alkmaar Events door de ogen van haar schilders en ontdek de stad zoals u hem niet eerder zag!

Deze rondleiding is ook mogelijk in combinatie met een bezoek aan het Stedelijk Museum!

Inclusief:
  • Enthousiaste gids met jarenlange ervaring
  • Pauze in een Alkmaars café
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gids spreekt meerdere talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u voor de Schilderachtig Alkmaar Rondleiding niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan