Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding in Alkmaar

Details over dit uitje
Rondleiding in Alkmaar

Een rondleiding door Alkmaar, met haar oude binnenstad met oude klinkerstraatjes, winkels en terrassen is een uitje dat u zeker niet mag missen.

Maar Alkmaar is natuurlijk ook wereldwijd bekend om haar wekelijkse kaasmarkt op vrijdag! Deze eeuwenoude traditie wordt gehouden op het Waagplein, waar ook het oorspronkelijk al uit de veertiende eeuw stammende Waaggebouw staat. De kaasmarkt is uniek in de wereld en een geweldig spektakel om bij te wonen!

Wandel mee door de oude binnenstad, over klinkerstraatjes, door smalle steegjes en oude grachtjes. Luister naar de verhalen en anekdotes die de Alkmaar Events gids vertelt over de oude gebouwen, de statige buurten en de door de dames van plezier bewoonde Achterdam.

Overigens bevindt zich in de smalle straatjes van de binnenstad van Alkmaar ook één van de allereerste Albert Hein winkeltjes; de naam staat zelfs nog op de gevel!

Bekijk de Molen van Piet aan de Oude Singel of de stenen visbanken aan de Vismarkt. Alkmaar telt meer dan 400 monumenten! En uw gids kent ze allemaal!

Ontdek Alkmaar met Alkmaar Events wandelend, per fiets of zelfs per step!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan