Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Alkmaar

Details over dit uitje
Kookworkshop in Alkmaar

Zin in een creatief, culinair uitje? Maak kennis met de Kookworkshop van Alkmaar Events! Of u nu van exotisch koken houdt of van lokale lekkernijen, onze kookworkshops zijn er op gericht om u de vele facetten van het koken op een originele manier bij te brengen.

Goed koken is voor iedereen weg gelegd, maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Tijdens deze workshop krijgt u de gelegenheid uw eigen diner samen te stellen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in groepen van twee of drie personen en we gaan beginnen met het voorgerecht. Onze Chefs hebben allerlei handige tips, zodat u in een mum van tijd als een volleerde keukenprins of hobbykok de sterren van de hemel gaat proeven.

Ondertussen geniet u van de lekkere appetizers en drinkt u een fluwelen wijntje om in de stemming te komen. ‘Mais oui, c’est formidable!’

Uiteindelijk gaan we aan tafel en proeft iedereen het tijdens de workshop voorbereide resultaat. Vergeet niet ons speciale drankarrangement te reserveren, zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Professionele kok(s)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Drankjes Hollandse Bar
  • Schorten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan