Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinair Vergaderen in Alkmaar

Details over dit uitje
Culinair Vergaderen in Alkmaar

Kom Culinair vergaderen in het centrum van Alkmaar. Alkmaar Events heeft een opmerkelijk smakelijke vergaderlocatie voor u: de keuken van een kookschool.

09.00 – 12.30 Vergaderen

Sfeervol en ruim, voorzien van alle gemakken en faciliteiten in een kookstudio. En uitermate geschikt voor een bijzonder vergaderarrangement!

Bij de vergadering is onbeperkte koffie, thee, verschillende zoetigheden en handfruit  inbegrepen. Vervolgens krijgen jullie een heerlijke broodjeslunch tussen het vergaderen door!

12.30 – 14.00 Lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering kunt u genieten van een uitgebreide lunch. Bestaande uit een Ciabatta met Parmaham, Wrap met Gerookte Zalm, Sandwich met Beemster Kaas.

14.00 – 16.30 Vervolg vergadering

Na de lunch kunt u aanvangen met de middagsessie van uw vergadering.

16.30 – 20.30 Kookworkshop

Zin in een creatief, culinair uitje? Maak kennis met de Kookworkshop van Alkmaar Events! Of u nu van exotisch koken houdt of van lokale lekkernijen, onze kookworkshops zijn er op gericht om u de vele facetten van het koken op een originele manier bij te brengen.

Goed koken is voor iedereen weg gelegd, maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Tijdens deze workshop krijgt u de gelegenheid uw eigen diner samen te stellen.

Inclusief:
  • Vergaderlocatie
  • Flipover & projectiescherm
  • koffie, thee, zoetigheden en handfruit
  • Broodjeslunch
  • Kookworkshop incl. 3-gangendiner
  • Drankjes Hollandse Bar inbegrepen gedurende Kookworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Alkmaar Events zou Alkmaar Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan