Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen Diner in Alkmaar

Details over dit uitje
Beppen, Opscheppen en Steppen Diner in Alkmaar

Ontdek Alkmaar op een unieke manier met Beppen, Opscheppen en Steppen. Wij hebben steps gereserveerd en de restaurants mag u uitkiezen. Zo doet u smullend en steppend verschillende restaurants aan waar verse lekkernijen op u staan te wachten!

Heeft u zin in een uniek familie-uitje of een sportief dagje met de collega’s? Dan is deze gezellige steprondleiding zeker aan te raden. Helemaal omdat onze professionele en goedgemutste gidsen uw gezelschap tot in de puntjes begeleiden!

Wordt het tijd om de heupen weer soepel te maken en Alkmaar op een leuke manier te ontdekken? Ga op stap met onze vrolijke gidsen en maak van uw uitje een echte belevenis!

Waar selecteren wij onze restaurants op? Als het even kan op service en kwaliteit natuurlijk, en speciale gerechten die uw steptour nog lekkerder maken.

Veel stepplezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Kickbike (step)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan