8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 184 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette met Etiquette Expert in Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Etiquette met Etiquette Expert in Alkmaar

Onze ervaren Etiquette Expert zal u op locatie op een gepaste wijze ontvangen. Tijdens deze workshop komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en nog veel meer. Ook wordt u zelf aan het werk gezet en getest op uw etiquette-vaardigheden!De workshop wordt gegeven door een echte Etiquette Expert. Met haar oneindige enthousiasme zorgt zij ervoor dat de workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig uitje met vrienden of collega’s. Bovendien zal het volgen van deze workshop uw zelfvertrouwen verbeteren en uw sociale vaardigheden versterken, wat zowel op zakelijk als privégebied van groot belang is.
Bent u op zoek naar een meer praktische ervaring? Dan kunt u deze workshop combineren met bijvoorbeeld een lunch of diner. Hierdoor krijgt u meteen de kans om te oefenen en te ervaren hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquetteregels.

Onze Etiquette Expert kan deze workshop ook bij u thuis of op een zelfgekozen locatie geven, perfect voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Mis deze kans niet om uw etiquettevaardigheden te verbeteren en boek nu de Workshop “Etiquette met Etiquette Expert” van Alkmaar Events!

 

Inclusief
  • Ervarend begeleiding
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan