Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Alkmaar

Details over dit uitje
Workshop Disco Dansen in Alkmaar

Leren disco dansen? Alkmaar Events organiseert in Den Bosch de swingende Workshop Disco Dansen! Met 1 vinger in de lucht en de heupen opzij dansen jullie op de heerlijkste disco nummers van de jaren 70, 80, 90 en nu!

Hoe leert u de kunst van het disco dansen? Niet door achter de geraniums te blijven zitten, maar door uw Afro-pruik op te zetten en uw glitterjasje het podium op te springen!

Voor een beetje disco is nogal wat nodig: de beste glitterkleding, glimmende schoenen, een stralend humeur en een prima begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep is!

Op de hits van Michael Jackson, Mika, KC & The Sunshine Band laten wij oude tijden herleven en steken we iedereen in een nieuw jasje!

De cursus John Travolta extraordinaire, jazeker met dat vingertje in de lucht en een bliksemcursus Soulwalk staan op het programma. De Soulwalk is sexy, seductive, vrolijk, de ‘moves’zijn creatief en ‘smooth’.

Leer Disco ‘The Right Way’, geniet van een wervelende workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Zaalhuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Neem zelf kleding uit de jaren 70 mee! Gekleurde blousen met een grote kraag, zonnebrillen en hippe schoenen of laarzen. Voor overige attributen die je nodig hebt tijdens de workshop zorgen wij.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan