Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Dildo’s Maken in Alkmaar

Details over dit uitje
Workshop Dildo’s Maken in Alkmaar

Dames opgelet! Op zoek naar een zeer origineel en prikkelend uitje in Alkmaar? Stop met zoeken! Met de workshop Dildo’s maken van Alkmaar Events leer je het mannelijke geslachtsdeel binnen op je eigen manier vorm te geven.

Noem het een cursus ‘genotsstaafgieten’, ‘fluitvisagie’ of ‘penisportretteren’, deze professionele workshop staat bol van de creativiteit en blozende glimlachen en wordt gegeven door een vriendelijke jongeman!

Een dildo maken voor je vriendin of zo goed mogelijk een dildo maken die wel erg lijkt op het lid van je……het kan allemaal! Tijdens dit gezellige groepsarrangement leren jullie met gips een prachtig exemplaar te ontwerpen.

Het resultaat; een schitterende dildo die in elke kleur van de regenboog te maken is. Door twee kleuren te mengen krijg je een heel bijzonder resultaat.

Uiteraard wordt deze workshop gegeven op een gezellige locatie in het centrum van de stad. Dit arrangement is geschikt voor elk vrijgezellenfeest, verjaardagspartijtje of gezelschap dat er een feest van wilt maken.

Geen saaie asbakken, aquarellen of abstracte beeldhouwwerken, maar pontificale penissen die tot in lengte van jaren prima op het nachtkastje kunnen staan.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Silicone gieten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan