Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Cheerleaden in Alkmaar

Details over dit uitje
Workshop Cheerleaden in Alkmaar

Zin in een niet alledaagse workshop en zin om lekker gek te doen met je vriendinnen? Ga dan voor de Workshop Cheerleaden van Alkmaar Events!

Ervaar zelf hoe het is om een echte cheerleader te zijn! Tijdens deze workshop laten wij je kennis maken met deze spectaculaire dansstijl.

In een waanzinnige workshop van 2 uur tijd maak je kennis met alle basiselementen van het cheerleaden:  dans, acrobatiek en natuurlijk ontbreekt het show- entertainment element niet . Je leert samen met de anderen een dans in elkaar te zetten, waarbij de intensieve samenwerking garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Laat die pompons maar zwaaien!

Inclusief:
  • Enthousiaste instructrice
  • Zaalhuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Draag tijdens deze workshop vrouwelijke, maar sportieve kleding. Denk aan een kort rokje, een shirtje en lange sokken met sportschoenen. Voor overige attributen die je nodig hebt tijdens de workshop zorgen wij.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan