Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Action Painting in Alkmaar

Details over dit uitje
Workshop Action Painting in Alkmaar

Tijdens deze workshop Action Painting van Alkmaar Events kunnen u en uw gezelschap u helemaal uitleven. Laat uw creativiteit de vrije loop en kijk waar het u naartoe leidt.

Bij aankomst wordt uw gezelschap onderverdeeld in kleine groepjes. Vervolgens zullen de materialen worden uitgedeeld en zal er een korte uitleg worden gegeven over hoe de workshop zal gaan.

Daarna kunnen de mouwen opgestroopt worden en gaan we aan de slag! Tijdens deze workshop Action Painting gaat het maar om 1 ding en dat is creëren. Verdeeld in teams gaan jullie met verf en doek aan de slag. Verven, smeren, gooien en smijten, het is allemaal geoorloofd.

Een professionele schilder u de aanwijzingen geven en u zult merken dat met behulp van deze tips het kunstwerk langzaam vorm krijgt en tot leven komt. Door het creatieve karakter en het teambuilding aspect is deze workshop action painting de perfecte activiteit voor een leuk uitje!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie in Alkmaar
  • Doeken, verf en gereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan