Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht in Alkmaar

Details over dit uitje
Steptocht in Alkmaar

Alkmaar verkennen op een leuke, bijzondere en actieve manier? Alkmaar Events heeft voor u de steptocht! Een rondleiding met vakkundige gids per step, door het mooie en knusse Alkmaar.

Wie heeft vroeger niet als kind de straten (èn de trottoirs èn de steegjes en overal waar het eigenlijk niet mocht…) onveilig gemaakt per step? De step is voor de meesten immers de opstap naar de fiets geweest!

U wordt ontvangen door een echte instructeur, die u eerst test op uw stepvaardigheid en u vertrouwd maakt met de step. Klinkt ingewikkeld, maar echt iedereen kan het en het is geweldig leuk om te doen!

Vervolgens gaat u met zijn allen de leukste plekjes van Alkmaar verkennen. Daarbij vertelt uw instructeur, die ook uw enthousiaste en deskundige gids is, alle leuke wetenswaardigheden en anekdotes over de plaatsen die u aandoet.

Alkmaar is immers een mooie historische provinciestad met meer dan 400 monumenten. De Waag, in de meest oorspronkelijke vorm uit de 14e eeuw, het 16e eeuwse Stadhuis, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes, gevels en grachten geven de stad een aparte uitstraling.

Uiteraard is er ergens halverwege de 2 uur durende Step by Step tour tijd voor een tussenstop in een gezellig Alkmaar kroegje, waar u even uit kunt blazen en kunt u genieten van een borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen natuurlijk ook meegenomen worden in de tourprijs.

Inclusief
  • Professionele gids
  • Step
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan