Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Lunch in Alkmaar

Details over dit uitje
Speurtocht Lunch in Alkmaar

Een speurtocht en lunch tegelijk doen? Bij Alkmaar Events kan het! We beginnen deze middag met een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant in hartje Alkmaar. Nadat iedereen even heeft bijgepraat gaan we beginnen met het spel!

In groepjes van maximaal acht personen krijgt u een oude stadskaart en een vragenlijst toegereikt waarmee u op pad gaat. De antwoorden op deze vragen zult u moeten zien te krijgen door heel goed om u heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen!

Halverwege de tocht gaan we een bezoekje brengen aan het tweede restaurant, waar we ook meteen even de voetjes laten rusten! Zorg ervoor dat de concurrentie uw formulier niet in handen krijgt.

En daar gaan we weer! Op naar deel 2 van de speurtocht. Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten zo snel mogelijk op om daarna een heerlijk dessert te nuttigen. Wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen… Toch?

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan