Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speuren en Varen in Alkmaar

Details over dit uitje
Speuren en Varen in Alkmaar

Wat is er nou leuker dan samen met jouw collega’s of vrienden varen door het centrum van Alkmaar? Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving met onze gemotoriseerde bootjes. Een vaarbewijs heeft u niet nodig, dus jullie mogen lekker zelf varen!

13.00-15.00 Varen

Er liggen 4-, 6-, of 8-persoonssloepjes voor jullie klaar! Natuurlijk krijgt u eerst de vaar-en bedieningsinstructies, zodat u veilig het water op kan gaan! Geniet van het mooie Alkmaar en indien gewenst mogen jullie uiteraard eigen hapjes en drankjes meenemen aan boord.

15.00-17.30 Flikken Alkmaar

Bij Alkmaar Events kan je nu één van de spannendste en meest verrassende groepsuitjes of bedrijfsuitjes organiseren. Er is een gruwelijke, lugubere en zeer sinistere moord gepleegd en jullie gaan als echte “flikken” op zoek naar het moordwapen en andere belangrijke aanwijzingen om de moord op te lossen en de moordenaar te identificeren. Het is een recherchezaak die opgelost moet worden!  Het hoofdbureau heeft bepaald dat jullie maar twee uur de tijd hebben om de zaak te rechercheren.

Inclusief:
  • Sloephuur (2 uur)
  • Vaar- en bedieningsinstructies
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsje voor het winnende team
  • Een drankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Let op:

Het varen is mogelijk vanaf april! Wilt u het varen combineren met een andere speurtocht? Dit kan natuurlijk ook! Vraag naar de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan