Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Alkmaar

Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Alkmaar

Beleef de spannendste City Game van dit moment in hartje Alkmaar! En dat niet alleen;  geniet tussendoor ook nog eens van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Alkmaar Events,  hét openlucht avondtheater van de mysterie en hét groepsuitje voor ‘investigators’ die hun zenuwen in bedwang weten te houden!

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om zo snel mogelijk een moordzaak op te lossen. Met tablets, een plattegrond en de handleiding als hulpmiddelen gaan jullie op zoek naar de diverse locaties in het centrum die iets met deze zaak te maken hebben.

Uiteindelijk is er maar één onderzoeksteam dat het snelst de zaak weet op te lossen. Natuurlijk moet zo’n heftig politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning en culinaire verrassingen. Daarom gaan jullie tijdens het spel ook nog even heerlijk dineren in maar liefst drie verschillende restaurants!

Maar drink niet gelijk een hele fles wijn leeg, want je moet scherp blijven om nieuwe aanwijzingen te vinden. Langzamerhand wordt steeds duidelijker waar het moordwapen kan worden gevonden en welke vingerafdrukken daarop staan! In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen, het team dat de moordzaak tot in detail heeft weten op te lossen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan