8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding & Bierproeverij – Tour – Diner in Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding & Bierproeverij – Tour – Diner in Alkmaar

De Rondleiding – Bierproeverij – Tour – Diner van Alkmaar Events brengt u onder andere naar het biermuseum. Onze gids vertelt jullie uitgebreid over de geschiedenis en het brouwproces.


16.00 – 17.30 Rondleiding & Bierproeverij

U krijgt een rondleiding door het museum, waarbij u een kijkje kunt nemen achter de schermen van het brouwproces. Kom achter vele wetenswaardigheden over het bierbrouwen! Snuf de geuren van gist en hop en zie hoe bier ontstaat!

U kunt na afloop van de rondleiding genieten van een tweetal profglazen bier. Het proeflokaal is een ideale locatie om deze biertjes te proeven. Proost!


17.30 – 19.00 Tour

Na de rondleiding en proeverij neemt onze enthousiaste gids u mee naar buiten, voor een tour door Alkmaar. Even een snuif frisse lucht om weer enigzins nuchter te worden.

De gids van Alkmaar Events neemt je mee door de oude binnenstad, over klinkerstraatjes, door smalle steegjes en oude grachten. Vergeet vooral het Waagplein niet, waar ook het oorspronkelijk al uit de veertiende eeuw stammende waaggebouw staat. De gids vertelt ondertussen de mooiste verhalen en anekdotes.


19.00 – 21.00 Diner

Tegen zevenen verwachten wij dat u inmiddels wel trek zult hebben gekregen. Alkmaar Events neemt u mee naar een speciaal geselecteerd restaurant. Als afsluiter geniet u samen van een overheerlijk 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • 2 verschillende bieren
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan