Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding & Bierproeverij – Tour – Diner in Alkmaar

Details over dit uitje
Rondleiding & Bierproeverij – Tour – Diner in Alkmaar

De Rondleiding – Bierproeverij – Tour – Diner van Alkmaar Events brengt u onder andere naar het biermuseum. Onze gids vertelt jullie uitgebreid over de geschiedenis en het brouwproces.


16.00 – 17.30 Rondleiding & Bierproeverij

U krijgt een rondleiding door het museum, waarbij u een kijkje kunt nemen achter de schermen van het brouwproces. Kom achter vele wetenswaardigheden over het bierbrouwen! Snuf de geuren van gist en hop en zie hoe bier ontstaat!

U kunt na afloop van de rondleiding genieten van een tweetal profglazen bier. Het proeflokaal is een ideale locatie om deze biertjes te proeven. Proost!


17.30 – 19.00 Tour

Na de rondleiding en proeverij neemt onze enthousiaste gids u mee naar buiten, voor een tour door Alkmaar. Even een snuif frisse lucht om weer enigzins nuchter te worden.

De gids van Alkmaar Events neemt je mee door de oude binnenstad, over klinkerstraatjes, door smalle steegjes en oude grachten. Vergeet vooral het Waagplein niet, waar ook het oorspronkelijk al uit de veertiende eeuw stammende waaggebouw staat. De gids vertelt ondertussen de mooiste verhalen en anekdotes.


19.00 – 21.00 Diner

Tegen zevenen verwachten wij dat u inmiddels wel trek zult hebben gekregen. Alkmaar Events neemt u mee naar een speciaal geselecteerd restaurant. Als afsluiter geniet u samen van een overheerlijk 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • 2 verschillende bieren
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan