Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Percussie Workshop Djembé in Alkmaar

Details over dit uitje
Percussie Workshop Djembé in Alkmaar

Samen muziek maken is een geweldige ervaring! Alkmaar Events heeft in Alkmaar daarom een percussie workshop Djembé voor uw groep.

Leer (ook zonder ervaring) de magie van de percussie en het gezamenlijk swingen op de prachtigste ritmes!

Je gaat de uitdaging aan om met je groep een ritme op te bouwen uit een aantal (vaak eenvoudige) ritmische patronen. Zo ontstaat er door samenwerking een swingend geheel.

Percussie spelen kan je zien als non-verbaal communiceren; wordt er naar elkaar geluisterd, dan maak je muziek. Wordt er niet geluisterd, dan maak je herrie.

In de Percussie Workshop wordt gespeeld op een aantal Afrikaanse percussie instrumenten als de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni en verschillende shakers en bellen.

In Afrika zijn percussie, dans en zang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook in deze workshop wordt dus vaak gezongen en we zijn vrijwel zeker dat je niet stil kunt blijven zitten achter je djembé, of dat je met je shaker de zaal door swingt!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Instrumenten
  • Locatie in Alkmaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan