Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Alkmaar

Details over dit uitje
Moordlunch in Alkmaar

Maak kennis met de bloedstollende Moordlunch van Alkmaar Events! Tijdens de moordlunch nemen wij u mee naar een schaars verlicht Alkmaar`s restaurant waar net een gruwelijke moord is gepleegd! Niet een echte natuurlijk, maar een in scène gezette wandaad van de eerste orde. Pak die pruiken en kostuums maar vast uit de kast en zet u schrap voor een uniek toneelspel!

Onder leiding van onze rechercheur gaat u samen met uw familie of uw vrienden een echte moordzaak oplossen. U krijgt allemaal een goed script en de juiste aankleding om acteur of actrice in u naar boven te laten komen. Bent u de gruwelijk gemene maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien..

Natuurlijk kunt u ondertussen genieten van een heerlijke lunch en kunt u tijdens de maaltijd uw “vrienden” streng ondervragen. Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens de moordlunch in Alkmaar.

Inclusief:
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Uitgebreide lunch
  • Kostuum
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan