Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Alkmaar

Details over dit uitje
Lunch – Empire City Game – Borrel in Alkmaar

Zin in een complete dagje uit in Alkmaar? Bij de Lunch – Empire City Game – Borrel van Alkmaar Events komt alles aan bod!

Jullie beginnen de middag met een heerlijke lunch om even gezellig bij te kletsen.Vervolgens mogen jullie aan de slag en gaan we een hypermoderne, uitdagende game spelen. We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Alkmaars café.

Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch
Ga lekker zitten voor een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Alkmaar. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Empire City Game
Na de lunch gaan we van u een echte ondernemer maken en kijken hoe ver u het kunt schoppen. Deze hypermoderne Empire City Game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons.

Maar hoe werkt het spel nu eigenlijk? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie, dan zal uw bankrekening het snelste groeien.

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best! Zet hem op!

16.00 – 17.00 Borrel
Na dit bloedstollende spel is het tijd voor een borrel. Alkmaar Events neemt u mee naar een typisch Alkmaars café om een uurtje bij te komen en te genieten van een heerlijk biertje of wijntje!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Empire City Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een leuke prijs!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en wijn
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan