8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Empire City Game – Borrel in Alkmaar

Zin in een complete dagje uit in Alkmaar? Bij de Lunch – Empire City Game – Borrel van Alkmaar Events komt alles aan bod!

Jullie beginnen de middag met een heerlijke lunch om even gezellig bij te kletsen.Vervolgens mogen jullie aan de slag en gaan we een hypermoderne, uitdagende game spelen. We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Alkmaars café.

Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch
Ga lekker zitten voor een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Alkmaar. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Empire City Game
Na de lunch gaan we van u een echte ondernemer maken en kijken hoe ver u het kunt schoppen. Deze hypermoderne Empire City Game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons.

Maar hoe werkt het spel nu eigenlijk? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie, dan zal uw bankrekening het snelste groeien.

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best! Zet hem op!

16.00 – 17.00 Borrel
Na dit bloedstollende spel is het tijd voor een borrel. Alkmaar Events neemt u mee naar een typisch Alkmaars café om een uurtje bij te komen en te genieten van een heerlijk biertje of wijntje!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Empire City Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een leuke prijs!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en wijn
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan