Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Tour in Alkmaar

Details over dit uitje
High Tea Tour in Alkmaar

Zin in een gezellig dagje uit in Alkmaar? Dan heeft Alkmaar Events het ultieme uitje voor u: de High Tea Tour! Ga met een ervaren gids op pad door de stad en geniet van een heerlijke High Tea vol culinaire verrassingen.

Begin met een lekker kopje koffie en een gebakje, om vervolgens Alkmaar te ontdekken onder leiding van jullie eigen gids.

Het Waagplein is één van de bekende plekken van Alkmaar waar wij u tijdens de rondleiding mee naar toe nemen. Maar daarnaast beschikt de kaasstad van het Noorden over nog veel meer historische monumenten die jullie gaan zien!

Uw gids vertelt u alles over de ontwikkeling van de stad en de vele spannende gebeurtenissen die de stad gemaakt heeft tot wat hij nu is.

Na een rondleiding van anderhalf uur is het tijd om lekker te gaan genieten van een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers! Schuif aan voor de zoete verrassingen, sandwiches en scones en geniet ervan!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Rondleiding door de stad
14.00 - 16.00 High-Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Gids met jarenlange ervaring
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan