Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Alkmaar

Details over dit uitje
GPS Speurtocht in Alkmaar

Op een leuke manier Alkmaar leren kennen? Met de GPS speurtocht van Alkmaar Events weet u binnen no-time de weg in deze prachtige stad. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Wat gaan we doen?

Alkmaar Events heeft voor u een leuke speurtocht uitgezet in het centrum van Alkmaar, waarbij u een aantal lastige opdrachten uit gaat voeren. U krijgt een aantal coördinaten en een opdrachtenboekje. Volg de juiste route door de Langestraat, het Payglop, het Waagplein en andere leuke Alkmaarse plekjes, voer de opdrachten uit en win!

Klinkt niet heel moeilijk, toch? Zeker als u weet dat u van ons GPS-apparatuur meekrijgt. Appeltje-eitje denkt u? Daar zult u achterkomen! Het is namelijk geen TomTom, waar alle straatjes, steegjes en grachtjes in Alkmaar op worden aangegeven, maar professionele apparatuur die alleen maar begin en eindpunten aangeeft en de kortste route in een rechte lijn!

U moet dus zèlf op zoek naar de juiste route en tussendoor ook nog de opdrachten uitvoeren, want wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen…!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS uitleg
  • Een GPS en vragen- en opdrachtenboekje
  • Leuke prijs voor het winnde team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan