Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gin Tonic Workshop

Details over dit uitje
Gin Tonic Workshop

Alkmaar Events nodigt u uit voor deze verfrissende Gin Tonic Workshop in Alkmaar. Leer de achtergronden, geschiedenis en natuurlijk het maken van de perfecte Gin Tonic.

Niet alleen gaat u diverse gins proeven maar onze bartender vertelt u ook over het ontstaan van Gin, en de verschillende basis ingrediënten. Hierna gaat u zelf aan de slag met het bereiden van een klassieke Gin cocktail! En ondertussen kunnen jullie genieten van nootjes, olijven en bitterballen!

Hoewel Gin beschouwd wordt als een typisch Engelse drank, liggen de wortels van dit distillaat in Nederland. Gin is eigenlijk de Engelse versie van de Nederlandse jenever en zeer geschikt om te mixen met andere dranken.

Onze bartender leert u precies hoe de Gin het lekkerst is! En u mag uw eigen gemaakte Gin Tonic’s gewoon opdrinken tijdens deze Workshop, da’s pas genieten!

Inclusief:
  • Verschillende keuzes Gins, tonics en garnering op basis van eigen smaak
  • Rondje bitterballen
  • Borrelplankjes met nootjes en olijven
  • Enthousiaste bartender
  • Uitleg over de achtergrond van Gin
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan