8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner met Etiquette Expert in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Etiquette Diner met Etiquette Expert in Amsterdam

Leer alles over de etiquetteregels van onze Etiquette Expert, van tafelmanieren tot hoe u met mensen omgaat.
Etiquette is niet alleen van belang voor de sociale omgang, maar ook voor uw professionele relaties. Het geeft u zelfvertrouwen en verbetert uw sociale vaardigheden. En het allerbeste: het is ook nog eens ontzettend leuk.

Tijdens het diner van drie gangen wordt u begeleid door een echte Etiquette Expert. U leert de finesse van tafelmanieren, waaronder het correct dekken van de tafel in formele en informele settings, het juiste gebruik van bestek, het eten van lastige gerechten, het op de juiste wijze vasthouden van glazen, het proeven van wijn en de daarbij horende etiquetteregels in verschillende situaties en nog veel meer!

Na afloop van het diner bent u niet alleen een perfecte tafelgast, maar zult u zelfverzekerder optreden en dat werkt alleen maar in uw voordeel.
Mis deze kans niet om uw etiquettevaardigheden te verbeteren en boek nu het “Etiquette diner met Etiquette Expert” van Alkmaar Events!

Inclusief
  • Ervarend begeleiding
  • Locatiehuur
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan