Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Alkmaar

Details over dit uitje
Empire City Tablet Game in Alkmaar

Maak kennis met deze waanzinnige game van Alkmaar Events. Geen zin in een standaard spelprogramma in de stad? Deze virtuele game in Alkmaar is hypermodern, waarbij teambuilding voorop staat. Maak uw borst maar nat!

Hoe gaat de Empire City Game in zijn werk? U doet zich voor als de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw bezit zien te krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie? Dan groeit uw bankrekening het snelst! Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Uw team gaat op pad met meerdere tablets en portofoons. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op: als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Tijdens het spelprogramma heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld in welke eeuw de Grote Kerk is gebouwd? We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een typisch Alkmaars café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets
  • Een drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan