9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 452 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Online Escape Room

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Online Escape Room

Zijn jullie het thuiszitten al beu? Boek dan nu één van onze uitdagende online escape rooms met uw vrienden, buren of collega’s! In teams van 2-4 personen, in de woonkamer of op kantoor op gepaste afstand van elkaar of ieder vanuit huis op zijn/haar eigen laptop of PC. Doorloop de kamers en puzzel jullie weg naar de uitgang. Welk team zet de snelste tijd neer?

De spellen zijn zo ingericht dat je met je team gezamenlijk naar informatie en oplossingen kan gaan zoeken. Communiceer goed met elkaar. Jullie kunnen kiezen uit drie verschillende escape rooms, oplopend in moeilijkheidsgraad:

  • Lost Treasure ***
  • Patient Zero ****
  • Hacked ****

Lost Treasure ***

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten. Het gerucht ging dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een oude laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. Lukt het jullie om alle puzzels en raadsels in het huis op te lossen en Archibald’s fortuin te bemachtigen?

Patient Zero ****

Je bent vandaag begonnen met je nieuwe baan als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat zich met exotische ziektes bezig houdt. De persoon die jou vandaag zou gaan inwerken is net vertrokken met een ontzettende hoofdpijn. Net als je bij een patiënt een paar kamers verderop wilt gaan kijken, gaat het alarm af en krijg je een boodschap via het intercomsysteem. Lukt het jullie om de geheimen achter dit mysterieuze virus te ontrafelen en op tijd een vaccin te produceren?

In dit spel speel je met verschillende rollen. De helft van je team begint in een kantoor. De andere helft begint in de kamer van een patiënt. Om de puzzels op te kunnen lossen moeten jullie goed communiceren en samenwerken.

Hacked ****

Jullie zijn een projectteam die vandaag een belangrijke deadline moet behalen en daarom zijn jullie extra vroeg op kantoor. De voordeur is geforceerd en wanneer jullie het kantoor betreden zien jullie nog net de inbreker die door de nooduitgang weet te ontkomen. Gelukkig hebben jullie de hacker gestoord en waren nog niet alle PC’s geïnfecteerd. Lukt het jullie om de gecompliceerde hacks ongedaan te maken? Combineer alle informatie die jullie vinden om de hacker te slim af te zijn! Succes!

Wat heb je nodig?
  • Pc of laptop met internetverbinding
  • Pen en papier om op te schrijven, tekenen en puzzelen
  • Als teamgenoten vanaf meerdere locaties spelen; een app waarmee je kunt videobellen
Inclusief:
  • Een gamecode voor elk team
  • Een digitale handleiding
  • Een spannende middag of avond thuis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan