Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Lunch Game in Alkmaar

Details over dit uitje
Crime City Tablet Lunch Game in Alkmaar

Maak in Alkmaar kennis met de Crime City Lunch Game. Een bloedstollend, virtueel spel in combinatie met een overheerlijke 3-gangen lunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! Bent u er klaar voor?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.
Deze lunch variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u deze middag niet met een lege maag naar huis gaat. Tussen het spel door genieten jullie van een heerlijke 3-gangen lunch in 3 verschillende restaurants, die jullie ook nog eens zelf mogen kiezen!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan