Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Alkmaar

Details over dit uitje
Crime City Tablet Game in Alkmaar

Maak kennis met deze hypermoderne virtuele game van Alkmaar Events. Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van tablets en portofoons de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!

Hoe werkt Crime City nou eigenlijk? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. U en uw handlangers terroriseren het stadscentrum! Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte en zit jullie op de hielen. Wanneer u gepakt wordt zult u de politie moeten omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans! We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan