Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Dinner Game in Alkmaar

Details over dit uitje
Crime City Tablet Dinner Game in Alkmaar

Ontdek in Alkmaar de Crime City Tablet Dinnergame:  een hypermodern, virtueel spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants aandoet. Doe je voor als een ruige crimineel en versla de concurrentie! Bent u er klaar voor?

Het doel van de Crime City Game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers zijn jullie de ergste nachtmerrie van de stad. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Vrij spel hebben jullie helaas niet. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid en wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Deze Dinner Game variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Voordat jullie met het spel aan de slag gaan genieten jullie van een voorgerecht. Hierna kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Crime City Dinner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Crime City Dinner Game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan