9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 440 reviews
072 203 20 00
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Alkmaar Express

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Alkmaar Express

Peking Express, het bekende tv-programma, wie kent het niet? Alkmaar Events heeft nu eigen Alkmaar Express! Ga het gevecht aan met de andere koppels en win..

Maarrr.. Je hebt geen geld en je hebt geen idee waar je heen moet…

Je hebt niets anders dan een aantal teamgenoten, een paar forse opdrachten, flinke tijdsdruk en maar 1 doel; als eerste team de finish halen!

Kunnen jullie dit aan?

In groepjes van 5 tot 8 personen ga je de ultieme belevenis aan in dit razend spannende stedenspel in kaasstad Alkmaar. Probeer aan de hand van de opdrachten, die zeer cryptisch kunnen zijn, de kortste en snelste weg te vinden naar het volgende checkpoint, ergens in de stad.

Moet je naar de Grote Kerk of eerst naar het Waagplein? Een opdracht uitvoeren op de Langestraat of de Laat? En waar liggen die straten eigenlijk?

En àls je je weg door de binnenstad van Alkmaar hebt gevonden en eindelijk bent gearriveerd, krijg je van een lid van het Actief Events Team een nieuwe opdracht overhandigd. Dit kan van alles zijn; een stevige fysieke test of een niet echt simpele puzzel.

Je dient deze opdrachten zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren, want je kunt als tussentijdse beloning ook een sneller vervoermiddel winnen!

De tijd dringt!

Voer alle opdrachten uit en vindt zo snel mogelijk je weg naar het eindpunt, ergens ; het team met de snelste tijd èn de meeste juist uitgevoerde opdrachten wint!

Maak gebruik van de talenten van je teamleden en de gezamenlijke inspiratie en spirit en win de Alkmaar Express!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en onze begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door!
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Ja, dit kan zeker. Echter is het dan wel zo dat u voor het minimale aantal personen betaalt.
Waar in Alkmaar starten de activiteiten van Alkmaar Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Waagplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Alkmaar Events zullen u bijtijds op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement op de door u gewenste datum beschikbaar is. Als dit zo is, adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Alkmaar Events?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard is dit deels afhankelijk van het door u gekozen arrangement, maar in principe beginnen de arrangementen wanneer u dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alkmaar Events organiseert uitjes voor groepen die volledig aangepast zijn aan de wensen van de betreffende groep. Om die reden is aansluiten helaas niet mogelijk.
Gaan de arrangementen ook door als het slecht weer is?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! Er kunnen eventueel poncho's geregeld worden of jullie kunnen iets langer blijven hangen in de kroeg! Alkmaar is ook prachtig als het iets minder weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Alkmaar Events begeleiden u van het ene punt naar het andere punt (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter gaat). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Alkmaar Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. We betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan