Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Alkmaar
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Alkmaar Express

Details over dit uitje
Alkmaar Express

Peking Express, het bekende tv-programma, wie kent het niet? Alkmaar Events heeft nu eigen Alkmaar Express! Ga het gevecht aan met de andere koppels en win..

Maarrr.. Je hebt geen geld en je hebt geen idee waar je heen moet…

Je hebt niets anders dan een aantal teamgenoten, een paar forse opdrachten, flinke tijdsdruk en maar 1 doel; als eerste team de finish halen!

Kunnen jullie dit aan?

In groepjes van 5 tot 8 personen ga je de ultieme belevenis aan in dit razend spannende stedenspel in kaasstad Alkmaar. Probeer aan de hand van de opdrachten, die zeer cryptisch kunnen zijn, de kortste en snelste weg te vinden naar het volgende checkpoint, ergens in de stad.

Moet je naar de Grote Kerk of eerst naar het Waagplein? Een opdracht uitvoeren op de Langestraat of de Laat? En waar liggen die straten eigenlijk?

En àls je je weg door de binnenstad van Alkmaar hebt gevonden en eindelijk bent gearriveerd, krijg je van een lid van het Actief Events Team een nieuwe opdracht overhandigd. Dit kan van alles zijn; een stevige fysieke test of een niet echt simpele puzzel.

Je dient deze opdrachten zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren, want je kunt als tussentijdse beloning ook een sneller vervoermiddel winnen!

De tijd dringt!

Voer alle opdrachten uit en vindt zo snel mogelijk je weg naar het eindpunt, ergens ; het team met de snelste tijd èn de meeste juist uitgevoerde opdrachten wint!

Maak gebruik van de talenten van je teamleden en de gezamenlijke inspiratie en spirit en win de Alkmaar Express!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan